arrow_drop_up arrow_drop_down
hypnotherapeut-in-limburg-online-hypnotherapie-hypnose-hypnotiseur-vlaanderen-bree

Roel Beckers

Hypnotiseur & hypnotherapeut

roel-beckers-hypnosecoach-hypnose-hypnotherapeut-hypnotherapie

Hypnose heeft mijn leven veranderd... Letterlijk!

Op mijn twintigste woog ik bijna 130 kilo. Ik was verslaafd aan frisdrank, leefde zeer ongezond én ik werkte mezelf in een dijk van een burn-out. Kortom; Zeggen dat mijn leven niet echt in balans was, is een understatement van jewelste. 


Tot een kennis van me aan de alarmbel trok en me het telefoonnummer gaf van een hypnotiseur die hem had helpen stoppen met roken. Ik was niet bepaald enthousiast. Hypnose was voor mij iets zweverig en ik heb het nu eenmaal niet zo met wierrookstokjes en navelchakras. Maar wat had ik het even mis!

Niet alleen was hypnose absoluut geen zweverige bedoening, het werkte ook nog eens ontzettend snel! Na enkele sessies zag ik al duidelijke verandering en niet alleen raakte ik meer dan 35 kilo kwijt; Mijn burn-out kon ik ook eindelijk achter me laten. 

Ik besloot me te verdiepen in de werking van hypnose en volgde de voorbije 10 jaar meerdere opleidingen en bijscholingen bij o.a. de "UK Hypnosis academy", "The academy of modern applied psychology" en "The Sussex hypnotherapy centre". Ik heb me gespecialiseerd in Ericksoniaanse en conversationele hypnose.

Naast hypnotherapie ben ik ook getraind in andere werkvormen zoals o.a. IEMT, Metaphors of movement, Core transformation en NLP.

Diploma's & certificaten

- Moderne toegepaste psychologie

- Cognitieve gedragstherapie

- Rationeel-emotieve gedragstherapie

- Emotional intelligence practitioner

- Mindfulness master practitioner

- Mindfulness based cognitive therapy

- Woede- & agressiecounseling

- Hypnotherapie practitioner

- NLP master practitioner

- Flow state practitioner

- IEMT-practitioner

Bijscholingen & cursussen

- Productiviteit & time management

- Zelfsabotage & uitstelgedrag

- Speed reading & geheugentechnieken

- Geweldloze communicatie

- Emotiemanagement

- Mentale veerkracht

- Assertiviteitscoaching

- Faalangst en zelfvertrouwen

- Neuroanatomie & neuroplasticiteit

- Metaphors of movement

- Core transformation

Partners en vakverenigingen

roel-beckers-hypnosecoach-hypnose-hypnotherapeut-therapie

The Academy of Modern Applied Psychology

The Academy of Modern Applied Psychology is een erkende vakvereniging voor coaches en therapeuten. Leden van deze vakvereniging maken het commitment zich continu bij te scholen rond thema's zoals coaching, moderne toegepaste psychologie, NLP, hypnotherapy, cognitieve gedragstherapie en counseling.
loopbaancoaching-met-loopbaancheques-in-bree-limburg-260x55-1

Pygmalion

Coachingtrajecten die vallen onder loopbaancoaching (carrièrevragen, work/life balans, stress, loopbaancompetenties,...) kunnen betaald worden met loopbaancheques van de VDAB. Dit dankzij de warme samenwerking tussen Motivision en loopbaancentrum Pygmalion.
iemt-praktijk-bree-limburg-260x260

The association for IEMT practitioners

IEMT is een snelle en doeltreffende methode die ontwikkeld is om snelle en blijvende verlichting te geven bij vastzittende emotionele en stress-gerelateerde problemen. Als erkend lid van de Association of IEMT practitioners garandeer ik jou een professionele en snelle ondersteuning bij het aanpakken van jouw uitdagingen en vraagstukken.

Plan een vrijblijvende inzichtsessie

is-online-hypnose-veilig-en-doeltreffend

Wat is een inzichtsessie?

Tijdens een vrijblijvende Zoom meeting van 20 minuten maken we kennis met elkaar en bespreken we samen wat jij graag zou willen bereiken.


Ook kijken we samen hoe ik je kan helpen bij het bereiken van jouw doelen en waar de eventuele valkuilen zich bevinden op je pad. Zo krijgen we een duidelijk zicht op de situatie en kan ik voor jou een haalbaar en concreet plan van aanpak opstellen. 
RESERVEER EEN INZICHTSESSIE